“ърси

»збрано за вас

JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Ќачало arrow Ќовини arrow Ќов цифров фотоапарат от Kodak - EasyShare Z650
Ќов цифров фотоапарат от Kodak - EasyShare Z650

Z650ѕрез последните години  одак се наложи, като една от фирмите с най-богата палитра от любителски фотоапарати. “ази година компани€та зарадва фотолюбителите с още един модел - Kodak EasyShare Z650. “ой е удобен, малък (10x8x7) и лек (287 гр.). ќптиката и при този модел е дело на световноизвестни€ Schneider-Kreuznach.  амерата има десетократен Zoom обектив Variogon с фокусни разсто€ни€, приравнени с класическата филмова 38-380 мм и светлосила 2,8 - 3,7.  ачествени€т обектив и ефективните 6 мегапиксела на CCD матрицата (1/2,5 инча) са предпоставка за определени възможности за увеличаване на снимките. EasyShare Z650 може да снима с различна разделителна способност - 6, 5.3, 4, 3.7 и 1.7 мегапиксела. —коростите на затвора са напълно достатъчни: в автоматичен режим 1/8 - 1/1700, а при ръчен режим 8 - 1/1000 сек. „уствителността е в интервала от 80 до 400 ISO.


Z650 ѕри проектирането на Z650 инжинерите от  одак са обърнали специално внимание на управлението на снимачни€ процес. ‘отоапарате има богат набор от снимачни режими, като сред т€х са: автоматичен, програма, приоритет на блендата, приоритет на скороста, ръчна настройка и т.н. ƒобавени са и възможности за намеса в цветовете на снимките, като може да избирате между н€колко режима.

—ерийните снимки също са предвидени като възможност. ћожете да ги правите със скорост около 2.5 снимки за секунда, което е напълно нормална бързина за този клас фотоапарати. 
< ѕредишен   —ледващ >
–Ш–љ—В–µ–≥—А–Є—А–∞–љ —Ж–Є—Д—А–Њ–≤ –Љ–Њ—Б—В –Љ–µ–ґ–і—Г –∞–Ї–∞–і–µ–Љ–Є—З–љ–Є—В–µ –Є –±–Є–Ј–љ–µ—Б –Њ—А–≥–∞–љ–Є–Ј–∞—Ж–Є–Є.